V.I.Poo???

 

Jag trodde en ny tid hade kommit. En tid där vi vuxna människor kan prata om bajs och dess lukt. Där jag kan tala om min laktosintolerans, om hur jag ibland får springa till toaletten, eller om att jag ibland får ta omvägar i butiker, för att folk inte ska fatta att det var jag som fes.

Men så fel jag hade. Den tiden är inte här, den har aldrig varit här. Nej, nej, nej, och nej.

 

Häromveckan när jag i  all min enkelhet satt och tittade för en gångs skull på reklam-tv, så kommer det en reklam som jag reagerar starkt på. Jag reagerar så pass starkt att jag här nu två veckor senare sitter och skriver om denna. I reklamen får vi se en vacker, ung dam på fest, en gala verkar det som. Hon är uppklädd från topp till två och ska gå på toaletten. Vi får här veta att hon ska utföra nummer två (ja bajs, som i reklamfilmen symboliseras av donuts), men hon vill ju inte att hennes chef (som står i kö efter henne till toaletten, iklädd hiphop-keps, hoodie-tröja och solgalsögon, en outfit som vi ju vet de flesta chefer går klädda i) , ska känna på doften vad hon faktiskt gjort där inne på toaletten.

Ingen fara, nej, för hon har V.I.Poo, en spray som du sprayar INNAN du så att säga utför dina behov. Denna spray gör så att odören på ett mirakulöst sätt fastnar i toaletten. Fantastiskt!!

Sedan kan den vackra damen gå ut ur toaletten, helt oberörd och vi tittare får därefter se hur chefen liksom doftar av innan han går in på toaletten och hur han chockad och imponerad känner den goda doften av smultron, istället för av bajs.

 

Ja, visst är livet fantastiskt. Nu när vi tjejer inte behöver oroa oss för att det faktiskt luktar bajs, när vi har bajsat. Nej, vi vill ju knappt att någon ska tro att vi överhuvudtaget bajsar. Nej, nej, vi tjejer vi luktar ju alltid smultron, ovasett tidpunkt på dygnet.

 

Så tack V.I.Poo, för att du drog oss åter tillbaka 20 år i tiden, så vi igen kan skämmas för att vi kanske fiser och bajsar ibland. Skönt att jag igen kan börja gå mina rundor i butiker, så att folk inte fattar att det var jag som fes och tack för att jag nu återigen stryker alla mina bajsskämt, för jag bajsar ju inte, nej nej och om jag faktiskt nån gång bajsar. Ja, då luktar det endast smultron.

 

För att se den fantastiska reklamfilmen, kika här (denna är en lite längre version än den som går just nu på tv): 

Ellinor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *